Steadi PT Logo

Personal Training ACTIE
Ontvang gratis het boek bourgondisch fit

Steadi Training en Bourgondisch fit hebben de handen ineengeslagen.
Net zoals beweging en voeding hand in hand gaan.
Met de gezonde cheatmeals van Jorn van Vrijaldenhoven (bekend van Allerhande kookvideo’s en radiostation 100%NL), creëren we een duurzame en bovenal lekkere methode om van je ongunstige eetgewoontes af te komen.
Bij aanschaf van een 10 of 20 rittenkaart personal training ontvang je:
  • Gratis telefonisch intakegesprek
  • Gratis meting lichaamssamenstelling
  • Gratis kookboek Bourgondisch Fit
Onze gecertificeerde personal trainers gaan met jou aan de slag om naast het behalen van jouw doelen ook aandacht te besteden aan:

Reviews

Mirjam
Mirjam
Lees verder
Drie jaar geleden bij Robin begonnen met sporten…Dat was een mooie aftrap van een heel fit leven! Prachtig resultaat gehaald met hem. Nu weer bij Robin terug sinds een paar weken en word gelijk weer aangestoken door zijn niet-te-stoppen enthousiasme! Dat wordt een sportieve zomer 🙂
Erik
Erik
Lees verder
Ik was op zoek naar een PT-er als een steuntje in de rug om weer wat fitter en fysiek sterker te worden. Veel PT vindt echter binnen plaats en dat wil ik liever niet. Ik heb immers een beroep waarbij ik veel binnen ben en zit. Robin en ook zijn collega’s hebben me in een paar weken snel en goed op weg geholpen en ook het kookboek dat ik bij mijn eerste rittenkaart kreeg is super! Ik ga zeker weer een nieuwe rittenkaart aanschaffen! Van mij zijn jullie voorlopig nog niet af! 😉💪
Anouk
Anouk
Lees verder
Sinds een paar maanden train ik bij Steadi. Heerlijk buiten in het mooie Wilhelminapark! Super enthousiaste trainers die leuke afwisselende trainingen bedenken. Absolute aanrader!
Jules
Jules
Lees verder
Ik ken Robin al jaren als een zeer ervaren en professionele bootcamp trainer. Zowel in PT als in de groepstraining let hij goed op je houding, hij stimuleert je het beste eruit te halen en houdt goed rekening met eventuele blessures. De lessen zijn een heerlijke full body workout in de buitenlucht. De andere trainers van Steadi zijn net zo goed en hebben allemaal hun eigen stijl waardoor er voldoende variatie in het aanbod zit. Boek die proefles en kom erbij!
Marjolein
Marjolein
Lees verder
Bij STEADI zijn de trainingen en trainers zeer professioneel. Trainers dagen je op je eigen niveau uit: soms een tandje harder, de andere keer focus op rust en techniek en ook zuiver op volhouden. Ze hebben verstand van zaken: blessures, pijntjes, persoonlijke doelen, zij weten direct wat te doen en houden je in de gaten. Tot slot hebben ze ook oog voor wie je bent en hoe het met je gaat. Niet alleen de trainers, ook je medesporters. Je ziet vaak dezelfde gezichten, dus altijd gezelligheid en er wordt veel gelachen! Zelfs met de passanten in het park. Wat wil je nog meer? Sporten bij STEADI is vooral leuk en ondertussen raak je fitter en sterker!!
Personal training is geschikt voor iedere doelgroep omdat de training is afgesteld op jouw belasting en belastbaarheid. We werken vanuit een opbouw die je elke training net wat verder brengt.
Wat is jouw motivatie om aan de slag te gaan met personal training?
Vertel het ons in een GRATIS intake gesprek.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.