Steadi PT Logo

Try-Outdoor Actie

5 lessen van €69,- naar €42,50!

Het buitensport seizoen staat weer op het punt van beginnen. Heb jij deze winter een vitamine D tekort op gedaan? Kom die dan dit voorjaar compenseren en probeer al onze groepslessen uit met het Try-outdoor pakket!
Voor onze groepslessen hanteren wij maximaal 12 personen per les. Zo kunnen onze ervaren, deskundige en enthousiaste trainers jou goed voorzien van advies op vorm en uitvoering.
Je kan kiezen uit:

Bodyweight Bootcamp

Small Group Training met material

Boks-Camp

Steadi- Intense

Yoga

Wat zeggen anderen over onze groepslessen?

Anouk
Anouk
Lees verder
Sinds een paar maanden train ik bij Steadi. Heerlijk buiten in het mooie Wilhelminapark! Super enthousiaste trainers die leuke afwisselende trainingen bedenken. Absolute aanrader!
Christie
Christie
Lees verder
Altijd inspirerende en afwisselende trainingen, afgestemd op je eigen niveau en heerlijk in de buitenlucht. Robin is een top PT!Robin en ook zijn collega’s hebben me in een paar weken snel en goed op weg geholpen en ook het kookboek dat ik bij mijn eerste rittenkaart kreeg is super! Ik ga zeker weer een nieuwe rittenkaart aanschaffen! Van mij zijn jullie voorlopig nog niet af! 😉💪
Evelyn
Evelyn
Lees verder
Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit Waarom schrijf ik deze review?: Voor jou! Om jezelf te overtuigen waarom je goed zit bij Robin en zijn Steadi-team hoef je alleen maar een proefles te boeken. Heb ik ook gedaan en ik ervaar dat alle positieve opmerkingen die je leest op Google, waar zijn. Heel veel sport-plezier✌️
Jules
Jules
Lees verder
Ik ken Robin al jaren als een zeer ervaren en professionele bootcamp trainer. Zowel in PT als in de groepstraining let hij goed op je houding, hij stimuleert je het beste eruit te halen en houdt goed rekening met eventuele blessures. De lessen zijn een heerlijke full body workout in de buitenlucht. De andere trainers van Steadi zijn net zo goed en hebben allemaal hun eigen stijl waardoor er voldoende variatie in het aanbod zit. Boek die proefles en kom erbij!
Marjolein
Marjolein
Lees verder
Bij STEADI zijn de trainingen en trainers zeer professioneel. Trainers dagen je op je eigen niveau uit: soms een tandje harder, de andere keer focus op rust en techniek en ook zuiver op volhouden. Ze hebben verstand van zaken: blessures, pijntjes, persoonlijke doelen, zij weten direct wat te doen en houden je in de gaten. Tot slot hebben ze ook oog voor wie je bent en hoe het met je gaat. Niet alleen de trainers, ook je medesporters. Je ziet vaak dezelfde gezichten, dus altijd gezelligheid en er wordt veel gelachen! Zelfs met de passanten in het park. Wat wil je nog meer? Sporten bij STEADI is vooral leuk en ondertussen raak je fitter en sterker!!
Martine
Martine
Lees verder
Leuke, afwisselende trainingen afgestemd op je eigen niveau. Robin is professioneel en motiveert op een prettige manier. De trainingen zijn in kleine groepen waardoor veel aandacht is voor het goed uitvoeren van de oefeningen (techniek). Elke dag worden er verschillende trainingen aangeboden dus veel keuze!
Sebastiaan
Sebastiaan
Lees verder
Robin is the best. Motiverend, open, luisterend, waar nodig pushend maar bovenal bijzonder grappig en gezellig - en dat terwijl ondertussen de training doorgaat op jouw niveau, gericht op groei, altijd weer uitdagend maar haalbaar. Zo arriveer én vertrek je met een goed gevoel!
Yolande
Yolande
Lees verder
Leuke trainingen voor zowel de beginnende als ook voor de meer ervaren sporter! zeer gevarieerd aanbod en goede trainers. Kortom een echter aanrader om 2023 meteen mee te starten! Doen!

Schrijf je in voor de STEADI Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.