Aanbod

Personal Training

Bij personal training draait het 100% om jou! De naam zegt het al, de individuele aandacht staat centraal. Personal training is geschikt voor iedereen! Ongeacht je doelstelling, je huidige fitheid en je leeftijd. Bij STEADI Training word je begeleid door een HBO gecertificeerde coach. Wij gebruiken het woord coach omdat je samen je grenzen verlegt en resultaten behaalt op zowel fysiek als mentaal vlak.
Personal Training
Personal Group Training

Personal Group Training

Onder streng toeziend oog worden jullie gemotiveerd en begeleid. Bij Personal Group Training speelt de extrinsieke motivatie een grote rol, doordat je elkaar stimuleert en motiveert om de gewenste resultaten te behalen. Personal Group Training is daarnaast financieel voordeliger, omdat je de kosten kunt delen met je groepsgenoten.

Small Group Training

Bij STEADI Training hebben wij er bewust voor gekozen om de groepen niet groter te laten worden dan 8 personen. De trainer heeft dan nog steeds ruimte voor individuele aandacht en waar nodig individuele correcties. Zo kun jij veilig en verantwoord werken aan je fitheid! Afwisselende total body trainingen om kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en stabiliteit te verbeteren.
Small Group Training

LESROOSTER SMALL GROUP TRAINING

Wilhelminapark:

Maandag

Woensdag

Vrijdag

Zaterdag

Park Oog in Al:

Dinsdag

Woensdag

Donderdag