Steadi Training/Bootcamps/Small Group Bootcamp

Small Group Bootcamp Training

STEADI Training biedt Outdoor Active Yoga aan in het Wilhelminapark en Park Oog in Al.

Training Utrecht

Wat is een Bootcamp?

Sport je graag in een kleine groep? En word je blij van variatie in je sportoefeningen? Dan is bootcampen zeker iets voor jou! Bootcamp is een groepstraining in de buitenlucht met allerlei verschillende conditie- en krachtoefeningen. Tijdens de bootcamptraining doe je zowel alleen als samen met je groepsgenoten verschillende oefeningen, wat het extra motiverend maakt om je volledig in te zetten. Je wisselt krachttraining af met cardio, waardoor je in een uur een full-body workout achter de kiezen hebt.

Waarom Small Group Bootcamp Training?

Als je bootcampt in grote groepen van 20 mensen, is er al snel geen ruimte meer voor individuele begeleiding. Ook zijn er meestal geen materialen en moet je het alleen doen met de omgeving. Bij STEADI nemen we de sportschool-materialen gewoon mee naar het park en train je in groepen van maximaal 12 mensen. Daarmee kunnen onze trainers persoonlijke begeleiding of ondersteuning geven tijdens de les waar dat nodig is, terwijl je ook in de flow van de groep mee sport. Het persoonlijke element staat bij STEADI Training altijd centraal, ook in de groepslessen.

Elke week zijn er andere lessen, wat de bootcamp-trainingen heel divers maakt. Onze gecertificeerde trainers hebben elk hun eigen aanpak, waardoor ze net een ander tintje aan oefeningen kunnen geven – geen kans op verveling, dus!

Groepstrainingen zijn daarnaast een goede keuze als je nieuwe mensen wilt leren kennen. We zien veel van dezelfde gezichten terugkeren in onze bootcamps, waardoor het makkelijk is om met je medesporters te connecten. Ook kom je hier goedkoper uit dan bij een persoonlijk trainingstraject.

Interesse?

Voor wie?

Onze Small Group Bootcamp Training is instap baar voor elk niveau. Onze trainers zetten samen met jou oefeningen op gebaseerd op jouw lichaam, wat je aankan en wat je doelen zijn. We ontwerpen deze oefeningen ook rond jouw speciale behoeften, bijvoorbeeld als je een blessure hebt of zwanger bent. Zo werkt iedereen op zijn eigen manier aan zijn eigen doelen binnen de overkoepelende les.

We werken tijdens de training in tijdscircuits, dus niet in absolute aantallen. Dit houdt in: geen “doe 40 push-ups!” maar “we doen 30 seconden lang push-ups”. Iedereen kan daarmee zoveel oefeningen doen binnen de tijdsperiodes als hij of zij aankan.

Onze Small Group Trainers stellen zich graag aan je voor

Ga goed voorbereid je proefles in en neem mee:

Dit zeggen andere over onze small group trajecten

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.