Steadi Training/Bootcamps/Boks Bootcamp Training

Boks Bootcamp Training

De Boks Bootcamp Training is ontworpen voor iedereen. Of je nu wilt leren boksen of al enige ervaring hebt, elk niveau is welkom.

Wat is Boks Bootcamp?

Kickboksen in een kleine groep, met materialen, in de groene omgeving van het park. Spreekt dat je aan, zoek dan niet verder! Voor de Boks Bootcamp maak je gebruik van onze stootkussens, handschoenen en pads om helemaal los te gaan. We combineren body weight (bijvoorbeeld jump squats, sit-ups en push-ups) met stoot- en trapwerk voor een hoog cardiogehalte. Hiermee train je je kracht en uithoudingsvermogen.

Waarom Boks Bootcamp?

Naast dat het sporten in de frisse buitenlucht plaatsvindt, verschilt de training met die van een normale boksschool: we doen hier geen zaktraining, maar focussen juist op de cardio. De combinatie van kickboksen met body weight zorgt voor een full-body workout, zodat je zo veel mogelijk verschillende spiergroepen traint.

De training vindt plaats in groepen van maximaal 12 personen. Daarmee is er ruimte voor individuele begeleiding terwijl je met de groep mee sport. Het persoonlijke element staat bij STEADI Training altijd centraal, ook in de groepslessen.

Interesse?

Voor wie?

De Boks Bootcamp Training is ontworpen voor iedereen. Of je nu wilt leren boksen of al enige ervaring hebt, elk niveau is welkom. De oefeningen die je doet, kunnen extra aangepast worden aan jouw wensen en lichamelijke situatie, bijvoorbeeld als je een blessure hebt. Zo werkt iedereen op zijn eigen manier aan zijn eigen doelen binnen de overkoepelende les.

We werken tijdens de training in tijdscircuits, dus niet in absolute aantallen. Dit houdt in: geen “doe 40 push-ups!” maar “we doen 30 seconden lang push-ups”. Iedereen kan daarmee zoveel oefeningen doen binnen de tijdsperiodes als hij of zij aankan.

Onze Boks Trainers stellen zich graag aan je voor

Vorige slide
Volgende slide

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.