Steadi Training/Bootcamps/Steadi Intense

Steadi Intense

STEADI Intense is ontworpen voor gevorderde sporters die het leuk vinden om tot het gaatje te gaan.

Wat is Steadi Intense?

STEADI Intense is een vorm van High Intensity Interval Training (HIIT). Dit houdt in dat je verschillende oefeningen uitvoert in hoge intensiteit, die elkaar snel afwisselen. Omdat je maar kort de tijd hebt per oefening, ga je elke keer weer tot het uiterste en blijf je, je lichaam continu pushen. Goede kans dat je na afloop compleet gesloopt bent – maar wel met een erg voldaan gevoel! Bij HIIT gebruik je verschillende spiergroepen tegelijk. Daarom verbrand je meer vet in minder tijd.

Waarom Steadi Intense?

De kern van High Intensity Interval Training op z’n STEADI’s is: explosieve oefeningen met veel herhalingen, veel sprints en korte rustmomenten. We nemen voor jou speciale materialen mee naar het park die hierop ingesteld zijn. De oefeningen die je doet, variëren van squats en battle ropes tot push ups en burpees, waardoor je zoveel mogelijk spiergroepen aanspreekt en continu je hartslag hoog houdt. Deze vorm van bootcampen vindt je weinig in Utrecht, maar onze gecertificeerde trainers zijn meer dan ervaren in het begeleiden van HIIT.

De training vindt plaats in groepen van maximaal 12 personen. Tijdens deze training staat ook het persoonlijke element centraal. Er is daarmee ruimte voor individuele begeleiding terwijl je met de groep mee beweegt.

Interesse?

Voor wie?

STEADI Intense is ontworpen voor gevorderde sporters die het leuk vinden om tot het gaatje te gaan. Onze trainers helpen je om te kijken hoe je de hoge doelen die je aan je lichaam wilt stellen, het beste kunt behalen. Hiervoor heb je een hoge belastbaarheid (wat je lichamelijk aankunt) nodig, gezien de oefeningen erg intens kunnen zijn. Krachttraining en uithoudingsvermogen staan centraal.

Onze Steadi Intense Trainers stellen zich graag aan je voor

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.