Robin van Empel (Oprichter & Trainer)

Graag vertel ik wat meer over mijn achtergrond en het ontstaan van STEADI Training.

Als kind was ik al een druktemaker die het liefst op het voetbal of tennisveld stond. Een dag niet gesport, was voor mij een dag niet geleefd. Na mijn HAVO heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond en me toen al gespecialiseerd in zowel tennis trainer als personal trainer. Ik ben afgestudeerd als Trainer/Coach.

Om meer diepgang te kunnen creëren in de personal training, heb ik vervolgens de opleiding Oefentherapie Mensendieck gevolgd. Hier is de naam STEADI ontstaan bij het geven van mijn eerste elevator pitch. STEADI is een afkorting die staat voor Stability, Tension, Effect, Activity, Disability en Intensity. Ik kreeg voor deze pitch een 10 en de naam STEADI was geboren.

Training geven combineerde ik tijdens mijn studententijd met een baantje als kok. Met mijn toenmalige huisgenoot experimenteerden we veel in de keuken. Destijds werkte ik voor diverse restaurants in Utrecht en keken we elke avond Masterchef Australië. Met STEADI Training kan ik mijn passie voor voeding en sport combineren. Voedzame, gezonde, maar bovenal, lekkere recepten koken en die delen met jullie!

De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor verschillende sportscholen, buitensportorganisaties en personal training studio’s. Bouwend op deze ervaringen is het nu tijd om zelfstandig verder te gaan.

Kenmerkend aan mijn trainingen is dat ze doel- en resultaat gericht zijn. Ik zorg voor een goede sfeer en verbinding. Geen één training is hetzelfde en ze worden op een persoonlijke en enthousiasmerende manier gegeven.

Ben je enthousiast geworden over mijn verhaal?

Vertel jij wat meer over jezelf tijdens een vrijblijvend intakegesprek, dan komen we samen tot passende doelstellingen.

Willemijn

“Ongeveer zes jaar geleden ben ik begonnen met binnen groepslessen geven. Al snel rolde ik via Robin het buiten sportwereldje in en ging ik ook buiten training geven. Sindsdien is mijn enthousiasme voor buiten bewegen alleen nog maar gegroeid. 

Zelf houd ik mij bezig met CrossFit, maar ben ik ook regelmatig in het park met een trainingsmaatje te vinden.

Ik vind het leuk en belangrijk om tijdens het sporten elkaar beter te leren kennen en te werken aan jouw doelen. Elke woensdag ben ik met STEADI Training in het Wilhelminapark te vinden. 

Hopelijk tot snel!

Bram

“Sport heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Ik ben opgegroeid met voetbal en tennis. Sinds de middelbare school heb ik mijn passie voor krachttraining gevonden. Ik geniet ervan om mijzelf uit te dagen en mijn grenzen te verleggen. Van krachttraining wordt ik blij. 

Ik heb economie gestudeerd en werk al een aantal jaar in de IT bij PostNL. Begin vorig jaar ben ik gestart aan een Personal training opleiding bij MILO Education. Hier werd ik zo enthousiast van dat ik wist dat ik meer wilde doen met sport. Momenteel werk ik als personal trainer bij een Personal Training studio in Utrecht. 

Ik kijk er met veel plezier naar uit om ook buiten lessen te gaan verzorgen. Door het sluiten van de sportscholen sport ik nu geregeld buiten met mijn tweelingbroer. We houden ons fit en sterk door gebruik te maken van elastieken en ons eigen lichaamsgewicht. Hoe leuk is het om nu van mijn hobby mijn werk te kunnen maken.

Belangrijk vind ik dat mensen een voldaan gevoel hebben na mijn training. Met persoonlijke aandacht, kennis en enthousiasme wil ik jullie uitdagen en motiveren.

Hopelijk tot snel!

Erik

Hoi ik ben Erik (27) en opgegroeid in Wageningen. Ik ben een levensgenieter en zoek mijn geluk in de kleine dingen. Van nature een groot sportliefhebber. Ik ben een expert op het gebied van Calisthenics. Trainen met je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Daarnaast houdt ik van voetbal, mountainbiken, longboarden en fotografie.  Ik ben nu ruim 4 jaar trainer. Energie geven en ontvangen is wat mijn vak zo mooi maakt. Veilig en duurzaam resultaat boeken is voor mij essentieel. 

Sinds juni 2021 ben ik klaar met mijn master aan de UVA (Youth at Risk/pedagogische wetenschappen) Mijn doel is om jeugdzorg en beweging te verbinden. Ik ben sociaal onderlegt en vind interactie en connectie tussen deelnemer en trainer belangrijk. Samen kunnen we het zo makkelijk en effectief mogelijk maken.

Ik hoop je snel te kunnen voorzien van een training!

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.