Steadi Training/Outdoor Yoga

Outdoor Active Yoga

STEADI Training biedt Outdoor Active Yoga aan in het Wilhelminapark en Park Oog in Al.

Outdoor Yoga Utrecht

Waarom Yoga?

Yoga wordt vaak in verband gebracht met mindfulness, stressvermindering en het ontspannen van de geest. De mentale voordelen van yoga zijn zeker belangrijk, maar de oefeningen helpen ook op een fysiek niveau: ze maken je lichaam flexibeler en sterker. Daarom combineren we deze twee aspecten in onze yoga-trainingen. Onze gecertificeerde trainers begeleiden je door een mix van Power Yoga, Ashtanga Yoga en Vinyasa Yoga in de Utrechtse parken. Deze mix is erop gericht om je te verbinden met jezelf en de natuur om je heen, en om je lichaamshouding en postuur te verbeteren.

Yoga bij STEADI training

STEADI Training biedt Outdoor Active Yoga aan in het Wilhelminapark en Park Oog in Al. Dit is een actieve vorm van yoga waarbij verschillende houdingen elkaar op het ritme van de ademhaling opvolgen. Hierdoor bouw je spierkracht op, verbrand je calorieën en verbeter je je conditie. De les begint en eindigt altijd met meditatie in het park. De meditatie maakt je bewust van je lichaam en je ademhaling, en helpt om je gedachten en emoties te reguleren. Door de meditatie kalmeer je je zenuwstelsel voor en na het sporten.

De groepsgrootte van Outdoor Active Yoga is maximaal 12 mensen. Hiermee is er voor de instructeur altijd ruimte om individuele aandacht of steun te geven waar dat nodig is, terwijl je met de flow van de groep mee kunt bewegen.

Interesse?

Voor wie?

Yoga is voor iedereen geschikt. Van beginner tot gevorderd en van jong tot oud. Omdat de houdingen verschillende vormen hebben, kan je kiezen voor een optie die op dat moment bij jouw lichaam past. Dat maakt yoga ook toegankelijk als je een bestaande blessure hebt, zwanger bent of een lichamelijke aandoening hebt.

Daarnaast is het voordeel van outdoor yoga dat je direct in de natuur bent waarmee je je tijdens de meditatie verbindt. De groene, frisse omgeving brengt rust en helpt je extra ontspannen, wat erg fijn is als je dagelijkse stress ervaart.

Onze Yoga Trainers stellen zich graag aan je voor

Previous slide
Next slide

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.