Steadi PT / Personal Training

Personal Training

Samen met de personal trainer ontwerp je een training op maat die volledig is afgestemd op jouw doelen.

Personal Training Utrecht

Waarom Personal Training?

Een Personal Trainer is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar lichaam. Het kan zijn dat je motivatie om te gaan sporten ligt in afvallen, je conditie verbeteren, sterker worden of sport specifiek zijn.  Wat je doelstellingen ook zijn, een personal trainer coacht je om ze te halen. Het persoonlijke deel is hierbij heel belangrijk. Omdat jullie 1-op-1 trainen, bouwen jij en je coach al snel een sterke band op – zowel op fysiek als op sociaal vlak.

Samen met de personal trainer ontwerp je een training op maat die volledig is afgestemd op jouw doelen. Hierbij is er, anders dan in een groepstraining, volledige aandacht van de coach voor jouw persoonlijke situatie. Dat is ook fijn voor als je bijvoorbeeld een bestaande blessure hebt of zwanger bent. Het programma en de oefeningen draaien om jou en wat jouw lichaam aankan.

STEADI Personal Training

Bij STEADI Training stellen we met een persoonlijke intake samen jouw fitnessdoelen vast en kijken we hoe het met jouw lichaam is gesteld. Daarna ontwerpen we een stappenplan op maat. We beginnen rustig en bouwen op jouw tempo voort. Je traint met een trainer die gespecialiseerd is in jouw doelen en situatie, op afspraak en op de tijdstippen die jou het beste schikken. Flexibel is ons favoriete woord, en dat zie je eigenlijk overal terug.

We werken tijdens de trainingen zelf in tijdscircuits, dus niet in absolute aantallen. Dit houdt in: geen “doe 40 push-ups!” maar “we doen 30 seconden lang push-ups”. Je kan daarmee zoveel oefeningen doen binnen de tijdsperiodes als je aankan. Heb je wat meer rust nodig of wil je juist sneller gaan? Jij bepaalt het. Je sport op je eigen tempo in je eigen intensiviteit, en we maken samen stappen om je grenzen te verleggen.

Daarbij vinden we het belangrijk dat de lessen naast nuttig ook vooral leuk zijn. Er is altijd ruimte om te lachen of een spelelement in te brengen. Dat maakt de sportsfeer een stuk relaxter en zorgt ook dat we elkaar beter leren kennen. Het sociale gedeelte van sporten met een personal trainer is voor ons minstens zo belangrijk als het fysieke gedeelte.

Interesse?

Voor wie?

Het mooie aan Personal Training is dat er weinig grenzen aan zitten. De persoonlijke fitnesstrajecten van STEADI Training zijn in principe op te zetten voor iedereen, ongeacht leeftijd, situatie en doelstelling. Van het beklimmen van een berg tot revalideren: met Personal Training zetten we een traject op met oefeningen die precies zijn afgestemd op jouw motivatie en jouw kunnen. Als je iets lichamelijks hebt waardoor je af moet wijken van bepaalde oefeningen, ontwerpen we jouw training daar omheen.

Bij STEADI Training gaat daarnaast extra aandacht uit naar je houding tijdens het bewegen. Met onze fysiotherapeutische kennis helpen we om je postuur te verbeteren. Dat is vooral fijn als je bijvoorbeeld veel zit gedurende de dag.

Onze Personal Trainers stellen zich graag aan je voor

Robin van Empel
Oprichter en trainer
Meer info
Erik
Personal trainer
Meer info
Lesly
Personal trainer
Meer info
Richard
Personal trainer
Meer info
Alex
Personal trainer
Meer info
Misha
Personal trainer
Meer info
Vorige slide
Volgende slide

Ga goed voorbereid je proefles in en neem mee:

Dit zeggen andere over onze personal training trajecten

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.