Steadi Training/Bootcamps/Bodyweight Bootcamp

Bodyweight Bootcamp

De Bodyweight Bootcamp is geschikt voor iedereen die gewicht kwijt wil raken of meer spiermassa wil ontwikkelen.

Bodyweight Bootcamp Utrecht

Wat is Bodyweight Bootcamp?

Bij Bodyweight Bootcamp draait het om lichaamsgewicht. Of je nu wilt afvallen of juist extra spiermassa wilt opbouwen (of allebei), het kan allemaal. In deze outdoor training gebruiken we geen materialen, maar focussen we op je eigen lichaam en het sporten met elkaar. Onze trainers helpen je daarbij om een persoonlijk traject met oefeningen op te stellen die je tijdens de training kunt volgen. Deze oefeningen zijn altijd gericht op jouw persoonlijke fitnessdoelen.

Waarom Bodyweight Bootcamp?

We maken bij Bodyweight Bootcamp volledig gebruik van de ruimte die het park ons biedt. Er zijn daarom meer verplaatsmomenten in de training verweven dan bij de andere bootcamps. Je traint bijvoorbeeld eerst op spot A, rent dan een stukje door het park, doet op spot B een kernoefening en gaat dan door naar spot C. De extra verplaatsingen helpen zowel bij het afvallen als bij het aanmaken van meer spiervezels, om je spieren te versterken.

De training vindt plaats in groepen van maximaal 12 personen. Daarmee is er ruimte voor individuele begeleiding terwijl je met de groep mee sport. Het persoonlijke element staat bij STEADI Training altijd centraal, ook in de groepslessen.

Interesse?

Voor wie?

De Bodyweight Bootcamp is geschikt voor iedereen die gewicht kwijt wil raken of meer spiermassa wil ontwikkelen. Onze gecertificeerde trainers zetten samen met jou oefeningen op gebaseerd op jouw lichaam, wat je aankan en wat je doelen zijn. We ontwerpen deze oefeningen ook rond speciale situaties, bijvoorbeeld als je een blessure hebt. Zo werkt iedereen op zijn eigen manier aan zijn eigen doelen binnen de overkoepelende les.

We werken tijdens de training in tijdscircuits, dus niet in absolute aantallen. Dit houdt in: geen “doe 40 push-ups!” maar “we doen 30 seconden lang push-ups”. Iedereen kan daarmee zoveel oefeningen doen binnen de tijdsperiodes als hij of zij aankan.

Onze Bodyweight Trainers stellen zich graag aan je voor

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.