Bootcamp training in Utrecht

Waarom Bootcampen?

Hou jij van samen sporten in de buitenlucht? Dan zijn onze bootcamp-lessen in de Utrechtse stadsparken wat voor jou! Met de STEADI Bootcamp train je in groepsverband in een natuurlijke omgeving. Door gebruik te maken van deze omgeving, je eigen lichaamsgewicht en de aanvullende materialen die we voor je meenemen, wordt je fit, soepel en energiek. Daarnaast is bootcampen ook goed voor je sociale gezondheid. Je ziet veel dezelfde gezichten, waardoor al snel nieuwe vriendschappen ontstaan! 

Bodyweight Bootcamp Training

Boks Bootcamp Training

Small Group Bootcamp

STEADI Intense

Aan deze vorm van bootcampen komen geen materialen te pas. Je gebruikt je omgeving en je eigen lichaam om samen met een kleine groep andere sporters fitter te worden. Of je nu je spiermassa wilt groeien of wilt afvallen, deze bootcamp draait helemaal om jou en de doelen die je voor jouw lichaam stelt.

Lees hier meer over onze Bodyweight Bootcamp Training.

Hou je van kickboksen, dan is deze bootcamp voor jou. Het maakt hierbij niet uit of je al ervaring hebt of het gewoon een keer wilt proberen. We nemen stootkussens, handschoenen en pads voor je mee, zodat je helemaal los kunt gaan in de natuur. Deze vorm van bootcampen heeft een hoog cardiogehalte door de combinatie van body weight met boksen.

Lees hier meer over onze Boks Bootcamp Training.

 

De standaard-bootcampvorm, voor alle niveaus. We nemen de sportschool voor je mee naar het park! Met materialen zoals kettlebells, suspension trainers, touwen en slamballs train je een uur lang in een kleine groep onder leiding van een van onze ervaren trainers.

Lees hier meer over onze Small Group Bootcamp Training.

 

 

Onder STEADI Intense vallen de bootcampoefeningen voor meer gevorderde sporters. Vind je het leuk om tot het gaatje te gaan en jezelf te pushen? Deze bootcamp heeft explosieve oefeningen met hoge aantallen herhalingen en korte rustmomenten, allemaal in de buitenlucht. Dit is een vorm van High Intensity Interval Training (HIIT).

Lees hier meer over STEADI Intense.

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij STEADI Training houden we onze groepen bewust klein om zo ieder individu apart te kunnen coachen op houding en techniek. We besteden veel aandacht aan het persoonlijke deel van personal fitness. Naast een uitdagende omgeving maken we bij elke les gebruik van divers trainingsmateriaal zoals kettlebells, dumbells, touwen, elastieken, balans tools en meer, uit onze eigen opslag.

Onze lessen zijn voor elk niveau. Onze gecertificeerde trainers maken een training op maat waarbij je samen met anderen traint op basis van jouw eigen doelen en wat jouw lichaam aankan. Ook als je bijvoorbeeld zwanger bent of een blessure hebt, ontwerpen we jouw training daar omheen.

Naast hard werken is er bij ons altijd ruimte om te lachen, in duo’s te werken of een spelelement toe te voegen. Dit stimuleert de fijne sportsfeer.

Bootcampen bij STEADI Training is goed voor je lichaam, je geest en je netwerk.

Onze trainers stellen zich graag aan je voor

Vorige slide
Volgende slide

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.