Steadi Training/Personal Group Training

Personal Group Training

Vind je het leuk om in een vaste formatie te trainen met mensen die je al goed kent? Personal Group Training is populair voor stellen of kleine vriendengroepen.

Wat is Steadi Personal Group Training?

Bij Personal Group Training sport je samen met een vast groepje van 2 tot 4 personen, bijvoorbeeld als vrienden of met je partner. Je combineert hierbij de voordelen van persoonlijke begeleiding met de energie en motivatie van samen sporten. Iedereen heeft zijn eigen, persoonlijke fitnessdoelen binnen de overkoepelende training. Hierbij is er genoeg ruimte om oefeningen individueel af te stemmen op jouw wensen en wat jouw lichaam aankan. Daarnaast bouw je door samen te sporten zowel fysiek als mentaal een sterkere band op met je medesporters.

Waarom Steadi Personal Group Training

Vind je het leuk om in een vaste formatie te trainen met mensen die je al goed kent? Personal Group Training is populair voor stellen of kleine vriendengroepen. Omdat de groep klein is, kunnen onze trainers iedereens trajecten en oefeningen makkelijk op maat maken binnen de overkoepelende workout. Ook is er binnen de groep ruimte voor de trainer om elk groepslid goed te leren kennen en hun voortgang te bespreken. Dat maakt de connectie met je trainer persoonlijker, ook op sociaal gebied.

Omdat je in een vast groepje traint, kan je daarnaast afspraken maken met je trainer over de tijdstippen en locaties die jullie het beste uitkomen. Lekker flexibel én een goede stok achter de deur! Ook deel je de kosten van Personal Group Training tussen de leden van het groepje, waardoor het goedkoper is dan Personal Training.

Interesse?

Voor wie?

De Personal Group Training geeft je de mogelijkheid om te trainen in een vaste, kleine formatie. Het is vooral ontworpen om te sporten met vrienden of je partner, maar kan natuurlijk ook met bijvoorbeeld een collega. Onze gecertificeerde trainers zetten samen met jou oefeningen op gebaseerd op jouw lichaam, wat je aankan en wat je doelen zijn. We ontwerpen deze oefeningen ook rond jouw speciale behoeften, bijvoorbeeld als je een blessure hebt of zwanger bent. Zo werkt iedereen op zijn eigen manier aan zijn eigen doelen binnen de lessen. Je kan stap voor stap je grenzen verleggen.

We werken tijdens de training in tijdscircuits, dus niet in absolute aantallen. Dit houdt in: geen “doe 40 push-ups!” maar “we doen 30 seconden lang push-ups”. Iedereen kan daarmee zoveel oefeningen doen binnen de tijdsperiodes als hij of zij aankan.

Onze Personal Group Trainers stellen zich graag aan je voor

Robin van Empel
Oprichter en trainer
Meer info
Erik
Personal trainer
Meer info
Lesly
Personal trainer
Meer info
Richard
Personal trainer
Meer info
Alex
Personal trainer
Meer info
Misha
Personal trainer
Meer info
Vorige slide
Volgende slide

Ga goed voorbereid je proefles in en neem mee:

Dit zeggen andere over onze personal group training trajecten

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.