Ervaringen

Jolijn

"Ik was bang dat bewegen de pijn erger zou maken, maar door zijn trainingen heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam gekregen."

Door aanhoudende rugpijn ben ik begonnen met personal training bij Steadi. Ik had een stok achter de deur nodig om in beweging te blijven. Robin geeft persoonlijke aandacht, motiveert je en zorgt voor veel variatie (en gezelligheid!) in zijn trainingen. Robin let goed op je houding. Als een oefening vanwege de rugpijn niet gaat dan past hij de oefening aan. Elke week blijft hij je uitdagen. Ik was bang dat bewegen de pijn erger zou maken, maar door zijn trainingen heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam gekregen. Na een uur personal training van Robin ga ik met een voldaan gevoel naar huis.

Elleke

"Er wordt geluisterd naar je verhaal en je sport behoeftes. Dit maakt Steadi uniek door de bevlogen persoonlijke aanpak."

Sinds een jaar sport ik alweer wekelijks met erg veel plezier bij Robin. Na hersteld te zijn van borstkanker merkte ik dat mijn conditie niet vooruit ging en ik me niet fit in mijn lijf voelde. Met twee keer in de week PT bij Robin en wekelijks een small group training merk ik enorme vooruitgang. Doordat iedere training weer anders en op maat is wordt je uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Er wordt geluisterd naar je verhaal en je sport behoeftes. Dit maakt Steadi uniek door de bevlogen persoonlijke aanpak. Een echt cadeau voor jezelf om sportief aan jezelf te werken, je hoofd leeg te maken en bovendien ook nog veel plezier te hebben! 

Juliette

"De trainers geven je veel persoonlijke aandacht, letten op je houding en houden rekening met oefeningen die je niet kunt doen. "

Door mijn fibromyalgie heb ik veel last van pijn. Doordat sporten in de sportschool niet motiverend was, hield ik het niet lang genoeg vol. Toen ik Steadi ontdekte, vond ik iets dat ik wel kan volhouden. De trainers geven je veel persoonlijke aandacht, letten op je houding en houden rekening met oefeningen die je niet kunt doen. Zij verzinnen dan altijd wel een andere oefening, zodat je alsnog al je spieren kunt trainen.
Dankzij de trainingen bij Steadi heb ik veel minder pijn en word ik langzaam, maar zeker, sterker. De trainers vragen regelmatig hoe het gaat en daardoor voel ik me, ondanks mijn aandoening, onderdeel van de groep. Ik word erbij betrokken, ondanks dat ik niet alles kan en dat geeft een gevoel van veiligheid.
De Small Group Trainingen zijn daarnaast altijd gezellig en de trainers zijn altijd wel in voor een grapje. Dat maakt het leuk, zelfs als het weer slecht is!
 
De foto is gemaakt toen ik voor het eerst na 3 maanden weer mee kon doen met de lunges! 🙂

Sterre

"Trainen bij Robin is elke keer weer een feestje."

Robin weet zijn trainingen zo in te richten dat je hele lichaam sterker wordt. Hij heeft opvallend veel oog voor een correcte uitvoering van oefeningen. Eerst werk je aan de juiste houding en vanuit daar wordt de intensiteit opgebouwd. Dit zorgt er bij mij voor dat ik blessure vrij kan sporten en sterker word. Robin motiveert je om hard te trainen, maar zorgt er ook voor dat dit gecontroleerd gaat binnen je eigen grenzen. De oefeningen zijn super afwisselend en je gebruikt verschillende materialen waar je gaandeweg steeds beter mee leert werken. Kortom, de trainingen van Robin zijn van hoge kwaliteit. En daarnaast is het ook nog eens gezellig en is er ruimte om te lachen. Voorheen deed ik mee aan bootcamp trainingen in grote groepen, maar nu besef ik me dat ik daar regelmatig een slechte houding had waardoor een training veel minder effectief is en ik regelmatig blessures had. Ik raad iedereen aan om te gaan trainen bij Robin.

Belle

"Ik ga met onwijs veel plezier naar de training toe, en dat is voor mij geen vanzelfsprekendheid :)"

Afgelopen jaren heb ik veel buiten gesport, maar pas recent doe ik dat bij ‘PT’ Robin. De keuze om dit te doen kwam onder andere door de Corona-lockdown: grote groepen mochten niet meer, kleine groepen wel. Maar eigenlijk had ik ook wel heel veel zin om meer persoonlijke aandacht te krijgen tijdens het sporten, en écht te gaan werken aan mijn fysieke (en meteen ook mentale!) gesteldheid. Het sporten met een personal trainer ervaar ik zo veel fijner en leuker dan in een grote groep. Robin traint met verschillende attributen (zoals elastieken en gewichten), wat de training heel divers maakt. Je krijgt veel tips en adviezen om de oefening zo goed mogelijk te doen, en het uur vliegt altijd voorbij. Ik ga met onwijs veel plezier naar de training toe, en dat is voor mij geen vanzelfsprekendheid 🙂

Vivian

"Het uur in de buitenlucht met Robin vliegt voorbij..."

Robin heeft ervoor gezorgd dat ik weer plezier heb gekregen in sporten. Door zijn persoonlijke aanpak en zijn aandacht voor ieders niveau, kijk ik telkens uit naar de volgende training. Daar waar bezoekjes aan de fysio niet hielpen voor een rugblessure, heb ik middels small Group training en personal training heel snel stappen kunnen maken. Nu kan ik pijnvrij trainen mét gewichten, elastieken en de beroemde 8 kilo bal, geen les is hierdoor hetzelfde. Het uur in de buitenlucht met Robin vliegt voorbij en de buikspieren worden ook flink getraind omdat er genoeg gelachen wordt!

Krisje

"Ik zou iedereen aanraden om bij Robin te gaan trainen!"

Als je verantwoord en gezellig wil sporten ben je bij Steadi training aan het juiste adres. Robin is een goede trainer die goed luistert en rekening houdt met ieder lichaam. Of je nou beginner bent of al zelf een sport beoefend en je daarnaast nog lekker buiten wil trainen. We werken vaak met een vaste groep en dat maakt de dynamiek erg leuk. Ik zou iedereen aanraden om bij Robin te gaan trainen!

Janneke & Odile

"Robin is een super enthousiaste trainer en dat werkt aanstekelijk."

Eind april zijn we samen bij Robin gestart met Personal training voor twee keer in de week, vijf weken lang. Voor ons allebei lag er de wens om te werken aan kracht en conditie. Omdat ik nog niet zo lang geleden bevallen was, moest ik weer vertrouwen in het sporten krijgen. Hier heeft Robin goed rekening mee gehouden. Na afloop hebben we het voorafgestelde doel bereikt. Zijn we super blij mee! Zijn trainingen bestaan uit een mooie opbouw, zijn gevarieerd en als afsluiting heeft hij vaak een goede carido oefening zodat we voldaan naar huis gaan. De materialen (zoals TRX, speed ladder, slambal) die hij gebruikt zorgen voor zeer afwisselende trainingen. Ondanks dat er weer in groepen gesport mag worden zet ik de personal training met twee andere voort, omdat er op deze manier meer aandacht uit kan gaan naar het goed uitvoeren van de oefening. Iets waar Robin veel belang aan hecht. Robin is een super enthousiaste trainer en dat werkt aanstekelijk. Kortom, een toptrainer!

Carleen

"Robin is een super enthousiaste en zeer deskundige personal trainer."

Ik ben 3,5 maand na mijn bevalling bij hem komen trainen en hij heeft gezorgd dat ik significant sterker ben geworden. Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en bij foute bewegingen gecorrigeerd. Hij houdt rekening met persoonlijke blessures etc en kan een training voor elk niveau uitdagend maken. Daarbij is Robin een hele gezellige vent dus is het altijd leuk om naar zijn trainingen te gaan!

Eppo

"Een kundige trainer die ook nog eens heel prettig in de omgang is."

Robin is een gedreven en enthousiaste trainer die je net even wat meer laat doen dan jezelf voor mogelijk had gehouden. Een kundige trainer die ook nog eens heel prettig in de omgang is. Een aanrader dus!

Marga

"Zijn enthousiaste, kundige en inventieve manier van training geven is het voor mij elke week weer leuk om naar de training te gaan."

Vroeger stond ik circa 2/3 keer per week op het hockeyveld. Op een gegeven moment raakte ik geblesseerd aan mijn rug, heup en knie. Ik stopte tot mijn spijt met het hockeyen. Nadat mijn blessure weer hersteld was ben ik gaan trainen voor de mud masters (6km). Na hard trainen en goed op mijn voeding gelet te hebben heb ik deze race in maart 2014 geslaagd volbracht. Daarna was mijn nieuwe doel in zicht, 13 kilometer Strong Viking. Run volbracht! Maar wel weer mijn oude blessure terug. Nadat mijn blessure wederom onder controle was, wilde ik graag begin 2016 intensiever sporten en weer algeheel fitter worden. Vanaf dat moment volg ik hij Robin de small Group training.

Wat betreft Robin: zijn enthousiaste, kundige en inventieve manier van training geven is het voor mij elke week weer leuk om naar de training te gaan. Hij houdt mij scherp en is streng als hij maar even merkt wanneer de uitvoering belabberd is, waardoor hij mijn kunnen optimaliseert.

Tense

"Zijn trainingen zijn afwisselend, uitdagend en ook nog heel gezellig."

Een paar maanden geleden ben ik bij Robin komen trainen omdat ik sterker en fitter wou worden. Ik trainde al in groepsverband, maar ik wou graag een tandje er bij op. En daar zorgde Robin voor! Zijn trainingen zijn afwisselend, uitdagend en ook nog heel gezellig. Robin let erg op je houding en techniek, wat de oefeningen veel effectiever maakt en je leert zelf ook nog wat bij voor toekomstige trainingen. Kortom, wat mij betreft een goede & uitdagende investering in jezelf!

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.