Meet the Trainers

Robin van Empel (Oprichter & Trainer)

Graag vertel ik wat meer over mijn achtergrond en het ontstaan van STEADI Training.

Als kind was ik al een druktemaker die het liefst op het voetbal of tennisveld stond. Een dag niet gesport, was voor mij een dag niet geleefd. Na mijn HAVO heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond en me toen al gespecialiseerd in zowel tennis trainer als personal trainer. Ik ben afgestudeerd als Trainer/Coach.

Om meer diepgang te kunnen creëren in de personal training, heb ik vervolgens de opleiding Oefentherapie Mensendieck gevolgd. Hier is de naam STEADI ontstaan bij het geven van mijn eerste elevator pitch. STEADI is een afkorting die staat voor Stability, Tension, Effect, Activity, Disability en Intensity. Ik kreeg voor deze pitch een 10 en de naam STEADI was geboren.

Training geven combineerde ik tijdens mijn studententijd met een baantje als kok. Met mijn toenmalige huisgenoot experimenteerden we veel in de keuken. Destijds werkte ik voor diverse restaurants in Utrecht en keken we elke avond Masterchef Australië. Met STEADI Training kan ik mijn passie voor voeding en sport combineren. Voedzame, gezonde, maar bovenal, lekkere recepten koken en die delen met jullie!

De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor verschillende sportscholen, buitensportorganisaties en personal training studio’s. Bouwend op deze ervaringen is het nu tijd om zelfstandig verder te gaan.

Kenmerkend aan mijn trainingen is dat ze doel- en resultaat gericht zijn. Ik zorg voor een goede sfeer en verbinding. Geen één training is hetzelfde en ze worden op een persoonlijke en enthousiasmerende manier gegeven.

Ben je enthousiast geworden over mijn verhaal?

Vertel jij wat meer over jezelf tijdens een vrijblijvend intakegesprek, dan komen we samen tot passende doelstellingen.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.